DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Hasan Kılca: “Hep birlikte şehrimizde sevgiyi büyütüyoruz”

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN, KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA VE MERAM BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAVUŞ, CUMA BULUŞMALARI KAPSAMINDA KARATAY’DA FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NDEKİ AYKENT MERKEZ CAMİSİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU. BÖLGE ESNAFININ VE VATANDAŞLARIN CUMASINI TEBRİK EDEN BAŞKANLAR, VATANDAŞLARIN MAHALLELERİNE YÖNELİK TALEPLERİNİ DE DİNLEDİ.

Hasan Kılca: “Hep birlikte şehrimizde sevgiyi büyütüyoruz”
15.10.2021
A+
A-

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların öneri, istek ve düşüncelerini kendilerine birinci ağızdan ilettiğini, birçok konuda istişareler gerçekleştirdiklerini bunun da hizmet kalitelerine önemli katkılar sağladığını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cuma Buluşmaları kapsamında Karatay’da Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Aykent Merkez Camisi’nde vatandaşlarla buluştu. Bölge esnafının ve vatandaşların Cumasını tebrik eden başkanlar, vatandaşların mahallelerine yönelik taleplerini de dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların öneri, istek ve düşüncelerini kendilerine birinci ağızdan ilettiğini, birçok konuda istişareler gerçekleştirdiklerini bunun da hizmet kalitelerine önemli katkılar sağladığını belirtti. Belediye olarak hizmetlerini vatandaş ve mahallelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirdiklerini belirten Başkan Hasan Kılca “Cuma günlerinin bereketini her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu buluşmalarımız çerçevesinde hem ilçemize ve mahallelerimize yaptığımız çalışmaların yansımalarını vatandaşlarımızdan, bölge esnafından dinliyoruz hem de varsa farklı ihtiyaç ve istekleri onları da yine hemşehrilerimizle istişare ediyoruz. Bu açıdan Cuma Buluşmalarımızı ve hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz tüm programlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Konya belediyeleri olarak çok güzel bir uyum içerisindeyiz. Hep birlikte şehrimize aşkla hizmet ediyoruz. Ben bu vesileyle her zaman bizlere dualarını ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlere, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile AK Parti merkez ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.