DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Tatvan’da kar yeniden etkisini gösterdi

BİTLİS’İN TATVAN İLÇESİNDE YENİDEN ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BİRÇOK KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANIRKEN, İLÇE MERKEZİNDE İSE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Tatvan’da kar yeniden etkisini gösterdi
04.02.2022
A+
A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yeniden etkili olan kar yağışının ardından birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, ilçe merkezinde ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Tatvan’da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini artırarak kenti yeniden beyaza bürüdü. Kent yeniden beyaza bürünürken, belediye ekipleri de şehrin işlek caddelerinde yol temizliği yaptı. Bazı araçlar ve evler karla kaplanırken vatandaşlar ise evlerinde kalmayı tercih etti.

Kar yağışı nedeniyle birçok noktada kartpostallık görüntüler oluşurken, bazı çocuklar ise kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı.

Tatvan’da yarım metreye kadar kar yağdığını belirten Mensur Diksin isimli vatandaş, “Tatvan’da yoğun bir kar yağışı vardı. Son iki gündür kar yağışı durdu ve güneşli bir hava vardı. Ama dün gece başlayan kar yağışı etkisini bayağı bir sürdürdü. Şu an nereden bakarsak yarım metreye kadar kar yağdı. Yine hayatı zorlaştırdı. Galiba güneşli günleri göremeyeceğiz” dedi.