DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

’Zabıta Özel Harekat Timi’nin Trakya şiveli, esprili çevre temizliği filmi büyük ilgi gördü

BÖLGEDE SENARYO GEREĞİ KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜMÜ YAPAN KAMYON ŞOFÖRÜ İLE ZÖH TİMİ ARASINDA TRAKYA ŞİVESİ İLE GEÇEN KONUŞMALARIN SONUCU ÇEVRE TEMİZLİĞİ VURGUSU YAPILIYOR.

’Zabıta Özel Harekat Timi’nin Trakya şiveli, esprili çevre temizliği filmi büyük ilgi gördü
15.10.2021
A+
A-

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesince yapılan esprili kısa videolarla çevre temizliğine dikkat çekiliyor. Kısa videoda yer alan ’Zabıta Özel Harekat (ZÖH) Timi’nin rol gereği çevreyi kirletenlere karşı başlattığı mücadele büyük takdir topladı.

Süleymanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilik manasında yaptığı işlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bütün bunların yanı sıra kaçak hafriyat dökümü ile daha etkin mücadele edebilmek için, kaçak döküm yapılan alanlar 7 gün 24 saat kamera sistemi ile takip ediliyor. Kaçak hafriyat döküm alanlarını sıkı bir şekilde takip eden ve bu alanlara dökülen inşaat atıkları ve diğer hafriyatı temizleyen Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak dökümlerle daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek için ve vatandaşların konuya duyarlı olması için esprili kısa filmler hazırlıyor.

Büyük ilgi topladı

Belediye tarafından hazırlanan esprili kısa filmde rol alan ‘Babanın oğlu Kemal’ önderliğinde oluşturulan Zabıta Özel Harekat (ZÖH) timi, aldıkları ihbar sonucu bölgeye gidiyor. Bölgede senaryo gereği kaçak hafriyat dökümü yapan kamyon şoförü ile ZÖH Timi arasında Trakya şivesi ile geçen konuşmaların sonucu çevre temizliği vurgusu yapılıyor. Sosyal medyada yayınlanan esprili kısa film videosu büyük beğeni topladı.