DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
18°C
Ankara
18°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Başkan Pekyatırmacı: “Cuma Buluşmaları hemşehrilerimizle gönül bağımızı kuvvetlendiriyor”

KONYA’NIN MERKEZ SELÇUKLU İLÇE BELEDİYESİ’NİN İLÇE SAKİNLERİYLE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ ÇERÇEVESİNDE BİR ARAYA GELDİĞİ CUMA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Başkan Pekyatırmacı: “Cuma Buluşmaları hemşehrilerimizle gönül bağımızı kuvvetlendiriyor”
05.11.2021
A+
A-

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesinin ilçe sakinleriyle istişare kültürü çerçevesinde bir araya geldiği Cuma Buluşmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Selçukoğlu Camisi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazı sonrasında mahalleliler tarafından gelen talep ve önerileri dinledi. Nişantaş Mahallesi Selçukoğlu Camisi’nde gerçekleşen Cuma programında Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Nişantaş Mahalle Muhtarı Sefa Yaman, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Selçuklu Belediyesinin hemşehrileri ile önemli bir istişare vesilesi haline gelen ‘Cuma Buluşması’ geleneğinin vatandaş ve kamu arasındaki iletişimi kuvvetlendirdiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Nişantaş Mahallemizde hemşehrilerimizle birlikte Cuma bereketine ortak olduk. AK Parti Belediyeciliğinin en önemli farklarından bir tanesi olan ortak akılla birlikte ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. İlçemizde eğitimden, kültüre, fiziki altyapıdan, sağlığa sosyal ve kültürel etkinliklerden daha birçok alanda hizmet üretiyoruz. Mahallelerimiz eğitim merkezleri, emekli konakları, spor salonları, okullar ve birçok tesisle daha müreffeh hale geldi. Selçuklu sadece bugün değil gelecekte de Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer almaya devam edecek. Tüm bu çalışmalarımızda gücümüzü bize gönülden destek sunan hemşehrilerimizden alıyoruz. Göreve geldiğimiz andaki heyecanla yeni hizmetlerimizin planlamalarını da yapıyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin cumasını tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum” dedi.