DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C

Ramazan’dan Duyar’a ziyaret

KİLİS BELEDİYE BAŞKANI SERVET RAMAZAN, TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI DR.MEHMET DUYAR’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Ramazan’dan Duyar’a ziyaret
08.07.2021
A+
A-

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Duyar’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Ramazan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kilis’in lezzetleri marka değerine kavuşuyor. Gastronomi kenti Kilis’imizin lezzetlerini tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmak adına belediyemiz bünyesinde kurduğumuz markalaşma ve tescil birimi çalışmalarına hızla devam ediyor. Bugün itibariyle Kilis Tava’nın, Kilis Yorganı’nın ve Kilis Kahvaltılık Toz Zahteri’nin başvurusunu yapmış bulunmaktayız. Hedefimiz yıl sonuna kadar 10 ayrı Kilis Lezzeti’nin başvurusunu yaparak memleketimizin lezzetlerinin tanıtımında önemli bir yol kat etmek olacak. Bugün ki Ankara temaslarımız kapsamında, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Dr.Mehmet Duyar’ı ziyaret ettim. Ziyaretimiz de başvurularımızın daha hızlı sonuçlandırılması kapsamında olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine yakın ilgilerinden ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu başvuruların hazırlaması sürecinde çokça emeği geçen Kilis Gastronomi, Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği’ne, esnaf odalarımıza, kurumlarımıza ve çok kıymetli esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.