DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
18°C
Ankara
18°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Yağmurlu
18°C

Vali Su, merkez ilçe muhtarlarıyla toplantı yaptı

MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU, VALİLİK KOORDİNESİNDE DÜZENLENEN “MUHTARLARLA BULUŞMA İLÇE TOPLANTILARI” KAPSAMINDA AKDENİZ, TOROSLAR, YENİŞEHİR VE MEZİTLİ İLÇELERİNDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Vali Su, merkez ilçe muhtarlarıyla toplantı yaptı
08.10.2021
A+
A-

MERSİN (İHA) – Mersin Valisi Ali İhsan Su, Valilik koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, merkez ilçelerin mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantılara vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve il müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Su, muhtarların taleplerini almak ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Mersin’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlara hizmet etmek için var olduğunu belirten Su, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini ifade etti.

Ülke genelinde olduğu gibi Mersin özelinde de hemen her sektörde devletin, hükümetin yatırımlarının devam ettiğini kaydeden Su, ilçelerde ulaşım, eğitim, sağlık, lojistik, ticaret gibi sektörlerde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile tarihi ve turistik mekanlardaki yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi. “Bundan sonra da tüm hizmetlerin en hızlı ve en güzel şekilde yapılması için takibini beraberce yapacağız” diyen Vali Su, katılımları ve katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sorunları ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletti ve çözüm önerileri üzerine konuşuldu.