DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
15°C
Ankara
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
23°C

Şehzadeler Belediyesinin Selimşahlar projesi açılış için gün sayıyor

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NİN SELİMŞAHLAR MAHALLESİ’NDE HAYATA GEÇİRDİĞİ HALI SAHA VE YAZLIK DÜĞÜN SALONU PROJESİNİN YAPIMI TAMAMLANDI.

Şehzadeler Belediyesinin Selimşahlar projesi açılış için gün sayıyor
08.10.2021
A+
A-

Şehzadeler Belediyesi’nin Selimşahlar Mahallesi’nde hayata geçirdiği halı saha ve yazlık düğün salonu projesinin yapımı tamamlandı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin Selimşahlar Mahallesi’nde yapımını tamamladığı halı saha ve yazlık düğün salonu projesinde incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürü Halil Şentürk’ün eşlik ettiği incelemeler sırasında teknik ekiplerden projedeki son durum hakkında bilgi alan Başkan Çelik, çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla açılışını yapacaklarını duyurdu. İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Çelik “Selimşahlar Mahallemize kazandırdığımız Halı Saha ve Yazlık Düğün Salonu projemizde çalışmalarımızın sonuna geldik. Nasip olursa bu ay içerisinde eksikliklerini tamamlayarak açılışını gerçekleştirmek istiyoruz. Beş dönümlük alanda halı saha, yazlık düğün salonu; gelin odası, soyunma odası, idare odasıyla güzel bir tesis yapıyoruz. Son durumunu incelemek için geldim ve arkadaşlarımızdan bilgi aldım. Çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte açılışını yapmayı planlıyoruz. Selimşahlarımıza, Şehzadelerimize hayırlı olsun.” dedi.

5 bin metrekarelik bir alanda 800 metrekare bir halı saha, bin metrekare bir açık düğün salonu, 160 metrekare bir sosyal tesis yer alıyor. Haha zemininde 55 milimetre kalınlığında sentetik çim kullanılırken her türlü futbol müsabakasına ve antrenmanına uygun olacak. Sahanın etrafı komple tel örgü ile kapatıldı ve saha aydınlatması görüş mesafesini karşılayacak şekilde imal edildi. 160 metrekarelik tesis binası içerisinde ise spor müsabakalarına hizmet eden 16’şar metrekare alana sahip 4 adet soyunma odası, her soyunma odasında duş, tuvalet ve oturma bankoları ile askılıklar yer alıyor. Ayrıca hem spor tesisine hem de düğün organizasyonuna hizmet edecek 20 metrekarelik alana sahip kantin ve bay, bayan ve engelsiz tuvaletler bulunuyor. Açık düğün salonuna ait 18 metrekarelik alana sahip ve içerisinde lavabo ve tuvaletin bulunduğu bir gelin odası yer alıyor.