DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Pursaklar’da Atatürk törenle anıldı

PURSAKLAR’DA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ÜN VEFATININ 83.YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE ABDURRAHİM KARAKOÇ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Pursaklar’da Atatürk törenle anıldı
10.11.2021
A+
A-

Pursaklar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ü anma programına Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, İlçe Emniyet Müdürü, belediye başkan yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çetin, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılındayız. Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar korumak ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Tüm iç ve dış düşmanlara karşı birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde varlığımızı sürdürmek için her alanda kendimizi geliştirme kararlılığına sahip olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zorluğa katlanarak kendini milletine ve milletin bağımsızlığına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu şiirler, zeybek oyunu ve çeşitli etkinliklerin ardından Kaymakam Yıldız ve Başkan Çetin, çocuklar tarafından günün anlam ve önemine yönelik hazırlanan sergiyi gezdi.