DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Başkan Özlü: “Çalışan ve üreten kadınlarımızın yanında olacağız”

KADIN KURSİYERLERİ ZİYARET EDEN BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ, ” ÇALIŞAN VE ÜRETEN HER KADINIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

Başkan Özlü: “Çalışan ve üreten kadınlarımızın yanında olacağız”
14.01.2022
A+
A-

Kadın kursiyerleri ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Çalışan ve üreten her kadınımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Yasin Özlü, Vezirçiftliği Semt Konağı’nda belediye bünyesinde verilen dikiş nakış eğitimlerine katılan kursiyer kadınları ziyaret etti. Ziyarette Başkan Özlü’ye AK Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen de eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Özlü, “Kadın elinin değdiği her şey değişiyor ve güzelleşiyor. Bizler de Başiskele Belediyesi olarak ilçemizdeki hamarat kadınların aile ekonomisine katkı sunmaları için yaptıkları birbirinden değerli eserleri hizmete açtığımız BAŞKEM mağazası ile tüketiciyle direkt buluşturuyoruz. Göreve geldiğimizde söz verip de yaptığımız en güzel işlerden biri olan bu mağazamızda hiçbir komisyon almadan sosyal sorumluluk bilinciyle çalışkan kadınlarımızın aile bütçelerine destek veriyoruz. Çalışan ve üreten her kadınımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“2022 yılını kadın ve aile yılı ilan ettik”

Kadınlara ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Özlü, “Bu yüzden bu 2022 yılını “kadın ve aile yılı” olarak ilan ettik. Bu yıl kadınlarımıza yaptığımız yatırım ve hizmetlerimizi daha fazla arttıracağız. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’mizi geçen yılın sonunda hizmete açtık. Kadınlarımızın kendilerini evlerinde hissedebilecekleri kadar sıcak ve güzel bir ortamda kadın ve aileye dair her türlü hizmetlerimiz verilmeye başlandı. Psikolojik ve hukuki danışmanlık, diyetisyenlik ve sağlık hizmetleri, her türlü kadına yönelik eğitimler, seminerler ücretsiz olarak verilmeye başlandı. İlçemizdeki tüm kadınlarımızı bu güzel hizmetlerimizden faydalanmaları için Aile Danışma ve Yaşam Merkezi’mize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.