DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Ahmet Zenbilci’den Başkan Özlü’ye ziyaret

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI VE ADANA MİLLETVEKİLİ AHMET ZENBİLCİ, BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ.

Ahmet Zenbilci’den Başkan Özlü’ye ziyaret
19.08.2021
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte Başiskele Belediyesi Hizmet Binası’na gelen Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi, Başkan Yasin Özlü karşıladı. İlk olarak başkanlık makamına çıkan heyet, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği istişare toplantısına geçildi. Yasin Özlü, görev süresi boyunca Başiskele’de yapılan ve yapımına başlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktardı. Seçim beyannamesinde yer alan projeleri tek tek hayata geçirdiklerini vurgulayan Özlü, kentin geleceğine yatırım yaparak Başiskele’yi hep birlikte kalkındırdıklarını söyledi.

Zenbilci’den tebik

Yapılan çalışmaların vatandaşın gönlüne dokunan, ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Ahmet Zenbilci, Başiskele’de yaptığı güzel işler dolayısıyla Başkan Özlü ve ekibini tebrik etti. Başkan Özlü de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ahmet Zenbilci’ye tablo takdim etti.