DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kırşehir Belediyesi ’153 çağrı merkezi’ ile şehrin sorunlarına çözüm üretiyor

BELEDİYE ÇAĞRI MERKEZİ İLE HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Kırşehir Belediyesi ’153 çağrı merkezi’ ile şehrin sorunlarına çözüm üretiyor
19.08.2021
A+
A-

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesi, ALO 153 çağrı merkezi ile şehirde yaşayan vatandaşların sorunlarına çözüm üretiyor.

153 Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimlerin çözümü ve geri dönüşü noktasında görevli personel dönüşümlü mesai yapıyor. Kırşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla kurulan ALO 153 Çağrı Merkezi çalışmaları şehirde vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi görüyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, oluşturulan çağrı merkezinin beklenti ve istekler doğrultusunda çalışma yürüttüğünü aktardı.

Ekicioğlu, “Ortak akılla ve halkımızla sürekli istişare ederek çalışmalarımız yön veriyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimiz, 153 numaralı çağrı merkezimizle iletişim kurarak şikayet, istek ve ihbarda bulunabiliyorlar. Böylelikle işlemlerin hızlanıp çözümün daha çabuk elde edilmesi olanağı buluyoruz” dedi.

Çağrı merkezi ile hizmet kalitesinin de arttırıldığını aktaran Belediye Başkanı Ekicioğlu, “Hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarımızın taleplerine anında çözüm üretilip tekrar geri dönüş sağlanması için Kırşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sağlayarak hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Çağrı merkezi’ne gelen talepler kayıt altına alınarak ilgili birim sorumluları ile talep sahibi arasındaki koordinasyon sağlanıyor. Taleplerin yerine getirilip getirilmediğinin takip edildiği çağrı merkezi ile vatandaşlarımıza ivedi bir şekilde daha iyi ve kaliteli hizmet verilmesi amaçlanıyor” diye konuştu.