DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Karacabey Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN ALINAN YOLCU OTOBÜSÜ VE LASTİKLİ EKSKAVATÖR, BELEDİYE HİZMET BİNASI ÖNÜNDE SERGİLENDİ.

Karacabey Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor
12.01.2022
A+
A-

Karacabey Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü için alınan yolcu otobüsü ve lastikli ekskavatör, belediye hizmet binası önünde sergilendi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana araç filomuzda da gerekli özen ve hassasiyeti gösteriyoruz. Araçların halkımıza daha pratik hizmet vermesi adına adımlar attık. Bazı araçlarımızı yeniledik ve yetersiz kalınan noktalarda da araç takviyeleri yaptık. Son olarak, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzde öğrenciler ve sportif faaliyetler başta olmak üzere toplu taşıma hizmeti verebilmesi adına yeni bir otobüsü araç filomuza kattık. Bunun yanında, iş makinesi anlamında Fen İşleri Müdürlüğümüze de yeni bir lastikli ekskavatör olarak geçen iş makinesi aldık. Ve gelecek günlerde de yine ilçemize hizmet edecek yeni araçları filomuza katacağız. Karacabey’imize hayırlı olsun” dedi.