DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Sincan Belediye Başkanı Ercan gençlerle bir arada

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN PANDEMİ DÖNEMİNDE ARA VERDİĞİ GENÇLERLE BAŞBAŞA PROGRAMINA YENİDEN BAŞLADI. BAŞKAN ERCAN İLÇEDEKİ OKULLARI ZİYARET EDEREK GENÇLERLE BULUŞUYOR. İLK OLARAK ŞEHİT ERDAL KOÇAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENİM GÖREN GENÇLERLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN ERCAN GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİNİ PAYLAŞTI, FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Sincan Belediye Başkanı Ercan gençlerle bir arada
15.10.2021
A+
A-

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, pandemi döneminde ara verdiği “Gençlerle Başbaşa’’ programına yeniden başladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ’’Gençlerle Başbaşa’’ programı kapsamında Şehit Erdal Koçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Ercan, sohbet ettiği gençlerle belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, sorularını yanıtladı. “Gençlerin fikirleri, talepleri, şehir için öngörüleri çok kıymetli. Fikirlerimizi gençlerle paylaşmak bizim için bir ayrıcalıktır” diyen Başkan Ercan, “Bizim için siz çok kıymetlisiniz çünkü siz ülkenin geleceğisiniz, yarın ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Gençlerimizin öngörüsü, hayalleri bizlere yol gösterecek. Ben gençlerle bir araya geldiğimde en az benim onlara öğrettiğim kadar ben de onlardan öğreniyorum” dedi.

Başkan Ercan, öğrencilere “Sincan’a neler yapıyoruz onları konuşalım. Birlikte geleceğe dönük neler yapılmasını istersiniz, nasıl bir şehir kurulmasını istersiniz?” diye de sordu. Gençlerin en çok merak ettiği kendilerine yönelik projeler oldu. Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden spor alanlarına, kültür sanattan sosyal alanlara kadar pek çok proje üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Gençlerin sorularına içtenlikle cevap veren Ercan, öğrencilerden büyük ilgi gördü. Programın sonunda gençler Başkan Ercan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.