DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Kahramankazan’da okullara 2 milyon 500 bin TL’lik destek

ÖĞRETMEN OLAN KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ, İLÇEDEKİ OKULLARIN MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ. KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ OLARAK 2021 YILI İÇERİSİNDE İLÇEDEKİ OKULLARA 2 MİLYON 500 BİN TL TUTARINDA DESTEK VERDİKLERİNİ BELİRTEN OĞUZ, “GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN YETİŞTİĞİ OKULLARIMIZIN, ÖĞRENCİLERİMİZİN, ÖĞRETMENLERİMİZİN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ” DEDİ.

Kahramankazan’da okullara 2 milyon 500 bin TL’lik destek
15.10.2021
A+
A-

Öğretmen olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki okulların müdürleriyle bir araya geldi. Belediye olarak bu yıl içerisinde ilçedeki okullara 2 milyon 500 bin TL tutarında destek verdiklerini belirten Oğuz, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetiştiği okullarımızın, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin her zaman emrindeyiz” dedi.

Başkan Oğuz, Kahramankazan’daki okulların müdürleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda buluştu. Toplantıda Kahramankazan’daki okulların durumu ve yüz yüze devam eden eğitim masaya yatırıldı. Okul müdürleriyle okullarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Oğuz, belediyenin eğitimle ilgili proje ve hizmetlerini de müdürlerle paylaştı. Okullara 2021 yılı içerisinde yaklaşık 2 milyon 500 bin TL tutarında destek verdiklerini anlatan Oğuz, Kahramankazan Belediyesi olarak öğrenci, öğretmen ve velilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. İlçedeki okulları sürekli olarak dezenfekte ederek, temizlediklerini anlatan Oğuz, geçtiğimiz günlerde ilçedeki tüm okullara 20 tonluk temizlik ve dezenfekte malzemesi desteği verdiklerini anımsattı. Okullara eksiklik bulunan veya ihtiyaç duyulan tüm alanlarda destek verdiklerini ifade eden Oğuz, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetiştiği okullarımızın, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin her zaman emrindeyiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve okul müdürleri de Başkan Oğuz’un eğitim ve öğretime yaptığı desteklerden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirerek, kendisine teşekkür etti.