DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Ceylanpınar’da gündeme gelen iddialara yalanlama

CEYLANPINAR’DA GÜNDEME GELEN İDDİALARA YALANLAMA

Ceylanpınar’da gündeme gelen iddialara yalanlama
29.09.2021
A+
A-

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medyada gündeme gelen ‘öğrencilerin okul çevresinde belediyenin temizlik görevini yürüttüğü’ iddialarını yalanladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medyada ve bazı yerel haber sitelerinde gündeme gelen iddialar üzerine Muratlı Yunus Emre İlkokulunu ziyaret etti. Okul yönetimiyle bir araya gelen Soylu, gündeme gelen iddialar ile ilgili bilgi aldı. İddiaları reddeden ve tamamen asılsız olduğunu belirten Soylu, eğitim ve öğretim gören çocukların okul çevre temizliğine yönelik böyle bir etkinliğin düzenlendiği ifade etti. Çöp toplama araçlarının haftanın 3 günü kırsal mahallelerde çöp toplama işlemlerinin yapıldığını belirten Soylu, “İddialar üzerine bizde okul yönetimimizi ziyaret ettik. Sağ olsunlar ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu olay tamamen asılsız ve siyasi bir malzeme olduğu göz önündedir. Çocuklarımız kendi çevrelerinde ve okul bahçelerinde attıkları poşetleri toplamaya yönelik bir çalışması var. Çocuklar eldiven giymiş olsa daha iyi olurdu. Fakat bu tamamen bir siyasi malzemeye neden olmuş, biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bunu şiddetle reddediyoruz. Çocuklarımıza biz bakıyoruz, öğretmenlerimizle de görüştük.Sağ olsunlar onlar da bizim kadar duyarlı bizden daha fazla duyarlılar” ifadelerini kullandı.