DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
28°C
Ankara
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Çankaya’da 23 Nisan Çocuk Evi açıldı

ÇANKAYA BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK 23 NİSAN ÇOCUK EVİ’Nİ HİZMETE AÇTI.

Çankaya’da 23 Nisan Çocuk Evi açıldı
07.06.2021
A+
A-

Çankaya Belediyesi çocukların gelişimine katkı sağlayacak 23 Nisan Çocuk Evi’ni hizmete açtı.

Çankayalı çocuklar Yaşamkent Mahallesi’nde yepyeni bir merkeze kavuştu. 3-12 yaş arası çocuklar için hizmete açılan 23 Nisan Çocuk Evi’nde minik öğrenciler resim, seramik, satranç, İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Çince dil kursları ile bale, dans ve drama dersleri de alabilecek.

Çocuklar için doğum günü ve mezuniyet partilerinin de yapılabileceği 23 Nisan Çocuk Evi, geniş atölyeleri ve derslikleri ile dikkat çekiyor.

Bebek kütüphanesi yolda

Belediye, 0-3 yaş grubundaki çocuklar ve aileleri için de örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Beytepe Mahallesi’nde hizmet verecek Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 2021 yılı içinde hizmete girecek. Bebekleri kitaplarla buluşturacak proje kapsamında miniklerin fiziksel, bilişsel ve kavramsal gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla atölyeler ve etkinlikler düzenlenecek.

23 Nisan Çocuk Evi ve Minik Adımlar Kütüphanesi ile Çankaya’da bir ilke daha imza attıklarını kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “23 Nisan Çocuk Evi ve yeni bebek kütüphanemiz ile biz hem bebeklerimize hem çocuklarımıza hem de ebeveynlere ulaşmak istiyoruz. Her zaman söylüyoruz; kreşlerimiz, müzik atölyelerimiz, Çankaya evlerimiz ve diğer merkezlerimizle biz en çok çocukların belediyesiyiz. Yeni merkezlerimiz ile minik Çankayalılar kitaplar arasında masallarla, oyunlarla büyüyecek. Çocuklarımızı bilgiyle, birçok beceriyle buluşturacağız” dedi.