DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
21°C
Ankara
21°C
Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi
09.12.2021
A+
A-

Elazığ Belediyesi çalışanlarına yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği seminerlere devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından, belediye personeline yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi. İlk yardım eğitmeni Sermin Dursun tarafından verilen eğitim, pandemi dolayısıyla 7 kişilik gruplar halinde gerçekleştirildi.

Uygulamalı olarak verilen eğitimlerde hastaya veya yaralıya ilk ve doğru müdahale, temel yaşam desteği, kalp masajı, suni solunum, boğulma vakaları, kalp krizi esnasında doğru müdahale gibi hayati konularda bilgiler aktarıldı. Eğitimde ayrıca sağlık ekiplerinin olay yerine gelene kadar geçen sürede hasta veya yaralıya nasıl davranılacağı konusunda da uygulamalı olarak bilgiler verildi.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek şartları oluşturmak, belediye hizmet kalitesini yükseltmek, personel ve dolayısıyla kurum verimliliğini artırarak belediye-vatandaş bağlarını güçlendirmek için belediyemizin farklı alanlarda düzenlediği hizmet içi eğitimler belirli periyotlarda devam edecektir” denildi.