DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Şerifoğulları: “Yılların problemiydi çözüme kavuşturduk”

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİR GENELİNDE YAPIMI DEVAM EDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE GÖRMEK ÜZERE İNCELEME GEZİSİNDE BULUNDU.

Başkan Şerifoğulları: “Yılların problemiydi çözüme kavuşturduk”
13.10.2021
A+
A-

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek üzere inceleme gezisinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde Ulukent Mahallesi’nden başlayıp Salıbaba Mahallesi’ne kadar devam eden ve Ulukent, Doğukent, Sanayi, Salıbaba ve Kırklar mahalleleri olmak üzere beş mahalleyi kapsayan ‘Kanal boyu çevre düzenleme ve park yapım işi’ çalışmalarını inceledi. Alanda gerçekleştirilen yeşillendirme ve ağaç dikim çalışmalarını kontrol eden Başkan Şerifoğulları, vatandaşlar tarafından uzun yıllar problem olarak gösterilen kanal boyu ve çevresinin yepyeni bir görünüme büründürüldüğünü ve şehrin doğu mahallelerine önemli bir prestij kazandıracağını kaydetti.

“Yıl sonunda hizmete sunulacak”

Mahalle sakinleri başta olmak üzere vatandaşlar tarafından beğeni toplayan yeni yeşil alanın bu yılın sonunda hizmete sunulacağını kaydeden Başkan Şerifoğulları, “Uzun yıllar probleme neden olan ve şehrimizin vizyonuna yakışmayan kanalı kapatma işlemlerinin ardından toplamda 67 bin 136 metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiğimiz iki şeritli yol, çevre düzenleme ve park yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla estetik bir görünüm kazandıracağımız alanda bir yandan da bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, basketbol ve futbol sahaları, kondisyon istasyonu, EPDM kauçuk zemin serim çalışmaları ve otopark yapım işlemlerimiz devam ediyor. Vatandaşların aileleri ve çocuklarıyla birlikte nefes alabilecekleri yeni yaşam alanımızı, bu yılın sonunda tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden hemşerilerime yapmış olduğumuz yeni yaşam alanının şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.