DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Sincan Belediyesi 177 noktada ücretsiz wi-fi hizmeti sunuyor

SİNCAN BELEDİYESİ 177 NOKTADA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ SUNUYOR

Sincan Belediyesi 177 noktada ücretsiz wi-fi hizmeti sunuyor
22.11.2021
A+
A-

Ankara Sincan Belediyesi, ilçeyi internet ağları ile örmeye devam ediyor. Belediye ücretsiz wi-fi hizmetini 177 noktaya taşırken, kablosuz internetten günde yaklaşık 4 bin 500 kişi faydalanıyor.

Sincan Belediyesi, ücretsiz internet hizmetinin kapsamını genişletti. Vatandaşların yaşam kalitelerini artırmak, ülke-dünya gündemini güvenli ve ücretsiz olarak takip edebilmelerini sağlamak, eğitime destek olabilmek amacıyla Sincan genelinde oluşturulan ücretsiz internet noktalarının sayısı 177’ye yükseltti.

Vatandaşlar parklar, millet kıraathaneleri, konaklar ve belediye hizmet binalarından internete girebiliyor. Bacı, Çiçektepe, Esenler, Girmeç, Türkobası, Ücret Mahallerinde de vatandaşlar bu hizmetten yararlanıyor.

Sincanlılar akıllı telefonlar ve taşınabilir bilgisayarlar aracılığıyla ücretsiz internete bağlanıp her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Bağlanmak için cep telefonu numarası yeterli

İnternet hizmetinden yararlanmak ise oldukça kolay. Dizüstü bilgisayar ya da cep telefonu ile “SINCAN_BEL” isimli ağa bağlanarak kendini karşılayan ara yüze cep telefonu numarası yazılarak cep telefonuna gelen şifre ile internet hizmetinden yararlanılıyor.

Sincan Belediyesinin kamera ve internet hizmeti, vatandaşın takdirini topluyor. Uygulamayı ilçedeki pek çok parka yerleştiren Sincan belediyesi, teknik olarak mümkün olan her parkı kamera ve internetle buluşturmayı hedefliyor.