DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Pursaklar Belediyesi’nden gençlerin faaliyetlerinde akıllı kart sistemi

PURSAKLAR BELEDİYESİ, GENÇLERİN İLÇEDE GERÇEKLEŞEN TÜM FAALİYETLERDEN YARARLANMASI İÇİN AKILLI KART SİSTEMİ İLE HİZMET VERİYOR.

Pursaklar Belediyesi’nden gençlerin faaliyetlerinde akıllı kart sistemi
23.11.2021
A+
A-

Ankara Pursaklar Belediyesi, gençlerin ilçede gerçekleşen tüm faaliyetlerden yararlanması için akıllı kart sistemi ile hizmet veriyor.

Pursaklar Belediyesi, gençlerin ilçede gerçekleşen tüm faaliyetlerden yararlanması için akıllı kart sistemi ile hizmet veriyor. Yaşam Kart ve Erdemli Gençlik Kartı ile gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanmasına olanak sağlanıyor. Gençler, bir yandan spora, bilimsel ve eğitsel faaliyetlere yönelirken bir yandan da belediyenin yaşam merkezinde gerçekleştirilen tüm faaliyetlerden, sosyal ve kültürel gezilerden faydalanabiliyor.

‘‘Gençliğe yönelik tüm çalışmalarımızı Yaşam Kart ve Erdemli Gençlik Kartı ayrıcalığı ile gerçekleştireceğiz’’

Gençlere yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Gençliğe yönelik tüm çalışmalarımızı Yaşam Kart ve Erdemli Gençlik Kartı ayrıcalığı ile gerçekleştiriyoruz. Bu akıllı kartın gençlerimize sağlayacağı bir takım avantajlar olacak. Edinecekleri akıllı kart ile belediyemizin birçok kültürel ve sosyal faaliyetlerinden anında haberdar olurken, bu programlara hemen katılma imkânına da sahip olacaklar. Gençlerimizi, birçok avantajı içinde bulunduran Yaşam Kart ve Erdemli Gençlik Kartını edinmeye davet ediyorum’’ dedi.

Tek bir kartla eğlenceli ve öğretici imkanları kullanmaya hak kazanan gençler, kartın avantajlarını kullanarak farklı programları takip ederek sosyalleşme imkanı buluyor.