DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Pamukkale Belediyesi cep uygulamasını yeniledi

PAMUKKALE BELEDİYESİ, GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMAYA DEVAM EDERKEN, MEVCUT UYGULAMALARINI DA SÜREKLİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR. CEP TELEFONLARINDAN BELEDİYENİN HİZMETLERİNE ULAŞILABİLEN UYGULAMA GÜNCELLENEREK DAHA KULLANIŞLI HALE GETİRİLDİ.

Pamukkale Belediyesi cep uygulamasını yeniledi
12.12.2021
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, gelişen teknolojiye ayak uydurmaya devam ederken, mevcut uygulamalarını da sürekli geliştirmeye devam ediyor. Cep telefonlarından belediyenin hizmetlerine ulaşılabilen uygulama güncellenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Pamukkale ilçesinde yaşayan vatandaşlara yönelik en kaliteli hizmetleri sunma yolunda başarılara imza atan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerine en rahat ve kolay yoldan ulaşabilmesi adına çalışmalarını güncellemeye devam ediyor. Yıllardır vatandaşın belediye hizmetlerine rahatlıkla ulaşabilmelerini sağlamak adına kullanımda olan Pamukkale Belediyesi yeni yüzüne kavuştu. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Pamukkale Belediyesi, web sitesi üzerinden, kendini sürekli yenileyen teknolojiye ayak uydurmaya devam ediyor.

Güncellenen uygulamada birçok yenilik var

Pamukkale Belediyesi uygulamalar üzerinde vatandaşlar birçok önemli bilgiye ulaşma kolaylığı yaşarken, Çek-Gönder seçeneği ile talep ve şikayetlerini anında fotoğraf çekip, yazılı olarak iletebiliyor. Başkan, hastaneler, eczaneler, haberler, E-belediye, yol durumu, dergilik, Seyir Tepesi bilgileri ana sayfada bulabilirken, menüde Denizli’deki önemli yerler seçeneğinin içerisinde belediyenin kurumsal binaları ile birlikte turistik yerler, parklar, ilçedeki pazar yerleri bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor. Sol menüde ayrıca, Pamukkale İlçesi mahalle muhtarlarının iletişim bilgileri yer alırken, vergi borcu ödeme ve imar durumu sorgulama seçenekleri de yer alıyor.