DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Yenişehir Belediyesi’nin spor kurslarına kayıtlar devam ediyor

MERSİN’İN MERKEZ İLÇE YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN 7 AYRI BRANŞTA SPOR KURSLARI DÜZENLİYOR. YENİŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NİN AÇACAĞI KURSLAR İÇİN ÖN KAYITLAR DEVAM EDİYOR. BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, AİLELERİ ÇOCUKLARI İÇİN KAYIT YAPMALARI ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Yenişehir Belediyesi’nin spor kurslarına kayıtlar devam ediyor
06.08.2021
A+
A-

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, çocuklar ve gençler için 7 ayrı branşta spor kursları düzenliyor. Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin açacağı kurslar için ön kayıtlar devam ediyor. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, aileleri çocukları için kayıt yapmaları çağrısında bulundu.

Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye çocukları ve gençleri sportif faaliyetlerle buluşturmaya devam ediyor. ‘Yenişehir’de spor bir başka’ sloganı ile 7 ayrı branşta kurslar düzenleyen Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, kurslarla çocukların ve gençlerin spor yapmasına ve sosyalleşmesine olanak sağlıyor. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, cimnastik, atletizm ve triatlon dallarında açılacak olan kurslar için ön kayıtlar devam ediyor. Özgecan Gençlik Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde profesyonel antrenörler tarafından verilecek olan kurslara ön kayıt yaptırmak isteyenler 0537 522 75 77 irtibat numarasından kaydını oluşturabilecek.

6-14 yaş arası çocuklar için futbol, 7-14 yaş arası çocuklar için basketbol, 7-14 yaş arası çocuklar için voleybol, 5 -8 yaş arası çocuklar için cimnastik, 5-16 yaş arası çocuklar için tenis kursu verilecek, triatlon ve atletizm dallarında ise yaş sınırı bulunmuyor.