DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Taşova’nın ilk tenis kortu açıldı

AMASYA’NIN TAŞOVA İLÇESİNDE TAŞOVA BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI TENİS KORTU DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE SUNULDU. BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ÖZTÜRK, YENİ MAHALLE’DE BULUNAN TESİSTE YAPTIĞI KONUŞMADA, TENİS KORTUNUN AÇILMASIYLA İLÇEDE FARKLI BİR SPOR DALININ YAPILMASININ MUTLULUĞUNU YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ.

Taşova’nın ilk tenis kortu açıldı
14.07.2021
A+
A-

Amasya’nın Taşova ilçesinde Taşova Belediyesi’nin yaptığı tenis kortu düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Yeni Mahalle’de bulunan tesiste yaptığı konuşmada, tenis kortunun açılmasıyla ilçede farklı bir spor dalının yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “Gençler bizim için önemli ve değerli. Bizler de belediye olarak göreve geldiğimiz günlerden itibaren sportif faaliyetlere mümkün olduğunca altyapısıyla ilgili destek olmaya çalışıyoruz. Son dönemlerde okullarımızın bahçelerine çok amaçlı 6 tane spor sahası yaptığımız gibi 6-7 ay öncede yine çok amaçlı olmakla beraber tenis kortu sahası yaptık. Spor Toto’nun desteğiyle beraber. Açılışını çocuklarımızla beraber yeni gerçekleştiriyoruz. Kursun açılmasına katkısı olan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederken, bu sahanın buraya kazandırılmasında yine katkısı olan Spor Toto’ya ve Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Futbol, voleybol, basketbolun her yerde oynanabileceğini söyleyen Başkan Öztürk, “Ama buranın farkı tenis kortu gibi bir sportif etkinliğe uygun olması. Çünkü biz de dahil olmak üzere tenis kortu ile ilgili çok bildiğimiz bir şey yok. Bu imkan da yok ilçemizde. İlk defa Taşova’da bu anlamda hem saha olarak hem de ilk defa ilgili kurumlarla işbirliği ile beraber bir tenis kortu sporu ile ilgili kurs açmış olduk. Futbolu her zaman her yerde oynuyoruz. Ama özelliği bu zaten farklı olması, ilk olması Taşova’da” diye konuştu.

Tenis kortu açılışı sırasında kortun karşı tarafında bulunan bir binadan vatandaşın biri torunları için Belediye Başkanı Bayram Öztürk’ten tenis topu istedi. Başkan Öztürk, vatandaşı kırmayarak torunlarına tenis topu hediye etti. Çocukları tenis kortunda oynaması için davet etti.

Tenis kortunun açılış törenine Kaymakam Mustafa Berk Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Gençlik Spor İlçe Müdürü Abdülkadir Saraç, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı ile vatandaşlar katıldı.