DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Sporun kalbi Pursaklar’da atacak

PURSAKLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN FİFA STANDARTLARINA VE KRİTERLERİNE UYGUN OLARAK YENİDEN İNŞA EDİLEN SARAY MAHMUDİYE STADI’NIN YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Sporun kalbi Pursaklar’da atacak
15.12.2021
A+
A-

Pursaklar Belediyesi tarafından FIFA standartlarına ve kriterlerine uygun olarak yeniden inşa edilen Saray Mahmudiye Stadı’nın yapım çalışmaları tamamlandı.

Spora ve sporcuya destek olmak amacıyla ilçede birçok yatırımı hayata geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in talimatları ile belediye ekipleri tarafından yürütülen yoğun çalışmaların ardından Saray Mahmudiye Stadı FIFA standartlarına uygun olarak baştan sona yenilendi.

Yenileme kapsamında Pursaklar Belediyesi, stadyumun tel örgüleri, tribünleri, yedek kulübeleri, soyunma odaları, zemin altyapı düzenlemesi, ışıklandırma sistemi ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Stadyumun altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sentetik çimden halılar döşenerek Saray Mahmudiye Stadı modern görünümüne kavuştu.

“Geleceğin yıldızları Pursaklar’da yetişecek”

Saray Mahmudiye Stadı’nın her türlü donanımıyla sporseverlerin hizmetine hazır hale getirildiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Stadımız yenilenen yüzüyle Türkiye’ye yeni sporcular yetiştirecek bir altyapıya sahip hale geldi. Gençlerimiz en güzel mekanlarda spor yapsın diye durmadan çalışacağız. Geleceğin yıldızları Pursaklar’da yetişecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.