DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Sosyal medyadan top isteyen çocuklara belediye başkanından sürpriz

DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, SOSYAL MEDYADAN KENDİSİNE SESLENEN VE TOP İSTEYEN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ YAPTI. BIYIK, TOP VE FORMA HEDİYE ETTİĞİ ÇOCUKLARLA MAÇ OYNADI.

Sosyal medyadan top isteyen çocuklara belediye başkanından sürpriz
09.06.2021
A+
A-

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan kendisine seslenen ve top isteyen çocuklara sürpriz yaptı. Bıyık, top ve forma hediye ettiği çocuklarla maç oynadı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya hesabından kendisine video gönderen ve futbol topu isteyen çocuklara sürpriz yaptı. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden bir grup çocuk, topları patlayınca sosyal medya üzerinden video çekerek Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslendiler ve yeni top istediler. Başkan Muzaffer Bıyık da çocukları kırmayarak onlara sürpriz hazırladı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Çubuk Sokak’ta bulunan ve yeni yapılan semt sahasında çocuklarla buluşan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, top ve forma hediye etti. Yeşil ve sarı takım olarak ikiye ayrılan çocuklarla birlikte maç yapan Başkan Muzaffer Bıyık, çocukların sevincine ortak oldu. Geleceğimizin teminatı olan çocukları önemsediğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bize sosyal medyadan ulaşan yavrularımızın futbol topu isteğini geri çevirmedik. Onların mutluluğu her şeye değer. Birlikte keyifli bir maç yaparak onların coşkusuna ortak olduk. Yeni yapılan semt sahalarımızın sayısını arttırarak çocuklarımızın daha modern mekanlara kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı karşılarında gören çocuklar sevinçlerini dile getirirken top ve forma hediyesi için de teşekkür ettiler. Sürprizi beklemediklerini ifade eden çocuklar ancak belediye başkanıyla karşılıklı maç yaptıkları için de mutlu olduklarını söylediler. Başkan Bıyık da çocukları sevindirdiği için mutlu olduğunu belirterek her zaman çocuklar ve gençlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.