DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Geleceğin sporcuları Düzce’den çıkacak

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN “SPOR ŞEHRİ DÜZCE” SLOGANI İLE BAŞLATTIĞI SPOR ALANINDAKİ PROJELERİN KAPSAMI GENİŞLİYOR.

Geleceğin sporcuları Düzce’den çıkacak
21.12.2021
A+
A-

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “Spor Şehri Düzce” sloganı ile başlattığı spor alanındaki projelerin kapsamı genişliyor. 3 kurum arasında imzalanacak olan ’Spor Akademisi İşbirliği Protokolü’ ile alt yapıya yönelik çalışma başlatılarak daha geniş kitlelere ulaşılacak.

Düzce Belediyesi, Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasından spor kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, yerel spor turizmine katkıda bulunmak, Düzce’nin ev sahipliği yapacağı yerel/ulusal spor organizasyonları ile spor akademisinin faaliyetlerine yönelik işlemlerin yürütülmesi kapsamında işbirliğine gidilecek.

Düzce’nin bir spor şehri olarak il genelinden başlayarak bölge ve tüm yurt geneline yayılacak bir yapılanmanın sağlanması adına hareket ettiklerini ifade eden Başkan Özlü, “Birçok ilkin öncüsü olarak hareket eden belediyemiz, spor konusunda da örnek projelere imza atıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz gibi amacımız, Düzce’yi bir spor şehri yapmak. Bu konuda ortaya çıkarmak ve yetiştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ederek, alt yapılarımızı hazırlıyoruz” dedi.

“Güç birliği oluşturacağız”

Başkan Özlü, hayata geçirilecek olan işbirliği protokolüyle her bir kurumun kendi içinde yükümlülükleri olacağını belirterek, “Düzce için bir hayalimizi daha tüm paydaşları da işin içerisine katarak gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Belediye olarak malzeme, personel, reklam, ulaşım ve teknik manada yükümlülüklerimizi yerine getirirken, organizasyonların düzenlenmesi noktasında da elimizi taşın altına bir kez daha koyacağız. Üç kurumun birleşmesiyle spor akademisi çatısı altında altyapıya profesyonel manada çalışma başlatıyoruz. El birliği ile ilimizi bir spor şehrine dönüştürmek için hareket edeceğiz. Düzce her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.