DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Geleceğin ’Cep Herkülleri’ kıyasıya yarıştı

NAİM SÜLEYMANOĞLU TÜRKİYE BELEDİYELER ARASI HALTER ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Geleceğin ’Cep Herkülleri’ kıyasıya yarıştı
22.11.2021
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, efsane halterci “Cep Herkülü” lakaplı Naim Süleymanoğlu’nun anısını yaşatmak için bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve Türkiye genelindeki belediyelerin halter takımlarını buluşturan ilk turnuva olan Naim Süleymanoğlu Türkiye Belediyeler Arası Halter Şampiyonası sona erdi. 4 gün süren turnuvada 15 farklı belediye takımından 130 sporcu podyuma çıktı.

Türkiye’de belediyelerin halter takımları arasında düzenlenen ilk turnuva olma özelliğini taşıyan şampiyona, Kahramankazan Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu’nun da katıldığı turnuvaya 15 farklı belediye takımından 130 sporcu podyuma çıktı. Tam bir dostluk havası içinde geçen şampiyonada kadın ve erkekler olmak üzere 10 farklı kiloda müsabakalar düzenlendi. Şampiyonada özellikle genç halterciler kaldırışlarıyla gelecek için umut vadetti. Müsabakaların ardından kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi.

Geleceğin şampiyonları yetişiyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bu anlamlı turnuvanın üçüncüsünü düzenlemekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, şampiyonanın artık geleneksel hale geldiğini söyledi. 130 sporcunun katıldığı turnuvanın oldukça başarılı geçtiğini belirten Oğuz, şampiyonaya katılan tüm takım ve sporculara teşekkür ederek, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Kahramankazan Belediyesi olarak sporun tüm alanlarına kayıtsız ve şartsız destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini anlatan Oğuz, Türkiye’de alanında ilk kez düzenlenen bu şampiyonayla geleceğin şampiyonlarının yetişmesine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Federasyon Başkanı Ünlü ise böylesine anlamlı bir şampiyonaya ev sahipliği yaptığı için Kahramankazan Belediyesi’ne teşekkür ederek, belediyenin halter sporuna verdiği katkılarından memnuniyet duyduklarını söyledi. Muharrem Süleymanoğlu da gençlerin, çalışmaları halinde büyük başarılar elde edebileceğine inandıklarını söyledi.