DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Bileğiyle dünyayı deviren Şifa Nur, Çivril’in gururu oldu

DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONU ŞİFA NUR KARAIŞIK, BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAMI İLE BİR ARAYA GELDİ. DÜNYA ŞAMPİYONU ŞİFA NUR’U TEBRİK EDEN BAŞKAN VE KAYMAKAM, BAŞARILARININ DEVAMI VE YENİ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN BAŞARI DİLEDİ.

Bileğiyle dünyayı deviren Şifa Nur, Çivril’in gururu oldu
09.12.2021
A+
A-

Dünya Bilek Güreşi şampiyonu Şifa Nur Karaışık, Belediye Başkanı ve Kaymakamı ile bir araya geldi. Dünya şampiyonu Şifa Nur’u tebrik eden Başkan ve Kaymakam, başarılarının devamı ve yeni şampiyonluklar için başarı diledi.

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Çivrilli sporcu Şifa Nur Karaışık Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret etti. Başkan Niyazi Vural Dünya şampiyonu Şifa Nur Karaışık ile Milli takım sporcusu takım arkadaşları ve hoca Çetin Oğuz’u makamında ağırladı.

Sporculara hediye veren Başkan Vural sol kol Dünya Şampiyonu ve sağ kolda dünya ikincisi Şifa Nur Karaışık’ı da altın ile ödüllendirdi. Başarılarından dolayı sporcu ve hocalarını tebrik eden başkan Vural “Romanya’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında sol kolda Dünya birincisi, sağ kolda Dünya ikincisi olan hemşerimiz Şifa Nur Karaışık ile turnuvada mücadele eden Çivril Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen hocalarımızın, sporcu kardeşlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum” dedi.

Milli Takım sporcuları ve Dünya Şampiyonu Şifa Nur Karaışık, belediye ziyareti sonrasında Kaymakam Turan Soğukoluk’u da makamında ziyaret etti. Sporcuları kapıda karşılayan kaymakam Turan Soğukoluk tüm sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.