DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başarılı sporcu ödüllendirildi

TÜRKİYE GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU YARIŞMALARINDA YILDIZ KIZ KATEGORİSİ’NDE ŞAMPİYON OLAN KÜTAHYALI SPORCU ZEYNEP KORAN TEMMUZ AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDA ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Başarılı sporcu ödüllendirildi
02.09.2021
A+
A-

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmalarında Yıldız Kız Kategorisi’nde şampiyon olan Kütahyalı sporcu Zeynep Koran temmuz ayı belediye meclis toplantısında ödüllendirildi.

Kütahya Belediyesi 3. Dönem 8. Olağan Belediye Meclis Belediye Toplantısında, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yıldızlar ve Gençler Açık Hava Türkiye Şampiyonasında Yıldız Kızlar Kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Kütahya Germiyan Ata Sporları Kulübü sporcusu Zeynep Koran ve Kütahya Germiyan Ata Sporları Kulüp Başkanı Selim Erduğan ödüllendirdi.

Başkan Işık, okçuluk tesislerinin önemini Zeynep Koran’ın kazandığı başarı ile bir kez daha ortaya çıktığını ifade ettiği konuşmasında, “Zeynep kızımızı o gün yarışmalarda yakından takip ettim. Sabrına ve sakinliğine hayran kaldım. Finale yükselen sporcumuz bizim göğsümüzü kabartan Türkiye birinciliğini almış oldu. Bu vesile ile okçuluk tesislerinin şehrimize kazandırılmasında büyük emeği olan Sayın Selim Erduğan kardeşimi huzurunuzda tebrik ediyorum. Bizi bu konuda çok rahatsız etti. Sürekli bu tesisi yapalım dedi. Tokyo Olimpiyatlarında da okçuluk alanında madalya alınca bu işin gençlerimiz tarafından rağbet edilen bir alan olduğuna şahit olduk. Zeynep kızımızı, ailesini ve kendisine emek veren antrenörlerini ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Işık konuşmasının ardından teşekkür belgesi ve hediyesini genç sporcu Koran’a verdi. Başkan Işık ayrıca Kütahya Germiyan Ata Sporları Kulüp Başkanı ve Zeynep Koran’ın antrenörü Selim Erduğan’a teşekkür belgesini takdim etti.