DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

500 sporcu Subaşı’nda buluştu

SUBAŞI’NDA 8. KEZ DÜZENLENEN KİVİ FESTİVALİ BU YIL FARKLI BİR ORGANİZASYONA DA EV SAHİPLİĞİ YAPTI. İLKİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLAN KİVİ KOŞUSU, BU YIL FESTİVAL KAPSAMINDA ARALARINDA MİLLİ ATLETLERİN DE BULUNDUĞU YAKLAŞIK 500 ATLETİN KATILIMIYLA YAPILDI.

500 sporcu Subaşı’nda buluştu
27.10.2021
A+
A-

8. Yalova Kivi Festivali kapsamında düzenlenen 2. Kivi Koşusu, 500’e yakın profesyonel ve amatör atleti bir araya getirdi.

Subaşı’nda 8. kez düzenlenen Kivi Festivali bu yıl farklı bir organizasyona da ev sahipliği yaptı. İlki renkli görüntülere sahne olan Kivi Koşusu, bu yıl festival kapsamında aralarında milli atletlerin de bulunduğu yaklaşık 500 atletin iştirakiyle yapıldı.

Sabah saatlerinden itibaren festival alanında yerlerini alan koşucular, farklı kategorilerde 5 ve 10 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladı. Subaşı’ndaki kivi bahçeleri, Hersek Kuş Cenneti gibi doğal güzellikleri de içinde barındıran parkuru tamamlayan sporcular büyük sevinç yaşadı.

Kategorilerinde dereceye giren 150’ye yakın sporcuya ödüllerini Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Kivi Birliği Başkanı Uğur Fidan, Subaşı belediye meclis üyeleri takdim etti. Koşu organizatörü Orhan Güner, yarış dünyasının yeni bir koşu kazandığını ifade ederek katılan ve destek veren sponsorlara teşekkür etti. Güner, “Belediyemizin de destekleriyle ilerleyen yıllarda çok daha geniş katılımlı güzel organizasyonlar yapacağız” dedi.