DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Vali Akbıyık: “Pandemiyi birlikte yeneceğiz”

HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, SAĞLIK BAKANLIĞININ UYGULADIĞI AŞILAR HAKKINDA ESNAFLARLA SOHBET EDEREK PANDEMİYİ BİRLİKTE YENECEĞİZ DEDİ.

Vali Akbıyık: “Pandemiyi birlikte yeneceğiz”
07.07.2021
A+
A-

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Sağlık Bakanlığının uyguladığı aşılar hakkında esnafla sohbet etti.

İlçe, belde, köy ve mezra ziyaretlerini sürdüren ve sürekli halkla iç içe olan ve onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Vali İdris Akbıyık ziyaretlerini sürdürüyor. Hakkari çarşı merkezini ziyaret eden Vali Akbıyık, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sağlık Bakanlığının uyguladığı aşılar hakkında esnafla sohbet eden Vali Akbıyık, “Halkımızın aşı oranı arttıkça pandemiyi birlikte yeneceğiz” dedi.

Esnafla birlikte çay içerek işleri konusunda da bilgi alan Vali Akbıyık, kentteki ziyaretlerini sürdürdü.

Belediyenin 2020-2023 Değişim ve Dönüşüm Projesi kapsamında ’’Cadde Giydirme’’ uygulamasına ilk olarak başlanılan belediye binasındaki çalışmaları inceleyen Vali Akbıyık, çalışmalar hakkında bilgi aldı.