DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği meme kanseri farkındalık seminerleri başlıyor

TUZLA BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ MEME KANSERİ FARKINDALIK SEMİNERLERİ BAŞLIYOR

Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği meme kanseri farkındalık seminerleri başlıyor
14.10.2021
A+
A-

Tuzla Belediyesi, meme kanserinde farkındalığı artırmak için 15 Ekim Dünya Meme Sağlığı Günü nedeniyle seminerler düzenliyor.

Tüm dünyada meme kanserine karşı erken tanının önemine dikkat çekmek için 15 Ekim’de kutlanan Dünya Meme Sağlığı Günü kapsamında Tuzla Belediyesi farkındalık seminerleri düzenliyor. Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ve Tuzla Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi işbirliği ile düzenlenen seminerler ile meme kanserinde erken tanının önemi vurgulanacak. 15 Ekim Cuma günü saat 10.00’da başlayacak seminerler, Tuzla Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, Emlak Konut AÇEM, Mimar Sinan AÇEM, Orhanlı AÇEM, Yayla AÇEM’de gerçekleştirilecek. Seminerlere tüm Tuzlalı vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecekler.

“Meme kanserinde erken tanı büyük önem arz ediyor”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, ”Tuzlalı kadınlarımızı sağlıktan sosyal hayata, eğitimden spora birçok alanda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek meme kanserinde erken tanının önemini anlatacağız. Hem bir hekim hem de bir belediye başkanı olarak vatandaşlarımızdan düzenleyeceğimiz seminerlere katılmalarını, sinsice ilerleyen bu kanser hakkında bilgilenmelerini ve erken tanı yöntemleri ile kanseri daha erken safhada kontrol altına alabileceklerini hatırlatmak istiyorum” dedi.