DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Huzurlu ve güvenli alışverişin adresi ‘‘Pursaklar’’

PURSAKLAR BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA TOPLUM SAĞLIĞINI KORUMAK ADINA YOĞUN MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Huzurlu ve güvenli alışverişin adresi ‘‘Pursaklar’’
10.11.2021
A+
A-

Pursaklar Belediyesi, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak adına yoğun mesaisini sürdürüyor.

İlçe genelinde hijyen ve temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Pursaklar Belediyesi, toplum sağlığını korumak amacıyla özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Pursaklar Belediyesi, korona virüs salgınına karşı ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında dezenfekte, denetim ve kontrollerini artırarak vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde vatandaşların sağlığını korumak için pek çok çalışma yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pazar yerlerinde, huzurlu ve güvenli alışveriş için ekiplerimiz görevleri başında. Bir yandan dezenfekte çalışmaları yaparken diğer taraftan da denetim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bizler belediye olarak gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Aşılarımızı aksatmayarak, kurallara da azami derecede uyduğumuz takdirde virüsün etkisini en aza indireceğimize olan inancım tamdır’’ dedi.

Pazar yerinde vatandaşların görüşlerini de dikkatle dinleyen Başkan Çetin, salgın tedbirleri kapsamında alınan tedbirleri denetlerken kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.