DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Yağmurlu
18°C

Bulanık’ta mobil aşı uygulaması

MUŞ’UN BULANIK İLÇESİ KURULAN ÇADIRDA MOBİL AŞI UYGULAMASINA BAŞLANDI.

Bulanık’ta mobil aşı uygulaması
08.07.2021
A+
A-

Muş’un Bulanık ilçesi kurulan çadırda mobil aşı uygulamasına başlandı.

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, 15 Temmuz Şehitleri Parkı’nın önünde kurulan mobil aşı çadırında incelemelerde bulundu. Herkesi aşı olmaya davet eden Kaymakam İlidi, yaz ayları olması nedeniyle köy ve yaylalarda da vatandaşların aşı olması için mobil ekiplerin çalıştığını belirtti.

Bulanık İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rıdvan Selvi ise, daha etkin aşılama yapmak amacıyla 15 Temmuz Şehitleri Parkı’nın önünde aşı noktası oluşturduklarını belirterek, “Amacımız aşı hakkı olanların ayağına aşıyı ulaştırıp bir an önce toplumumuzun korona virüs salgınından kurtulmasını sağlamak. Hepsinin aşısı bitinceye kadar biz buradayız. İlçemizde bugüne kadar 21 bin 862 doz aşı yapıldı. Hiçbir ciddi yan etki gözlenmedi. 112 aile sağlığı merkezi, Bulanık Devlet Hastanesi, belediye çay bahçesi önündeki aşı uygulama noktası ve her gün farklı köylere gidip aşılama yapan iki mobil aşı ekibimizle vatandaşlarımıza randevusuz aşı hizmeti vermekteyiz. Korona virüse karşı en etkili silahımız hali hazırda elimizde bulunan aşılardır ve güvenilirdir. Bütün vatandaşlarımızı aşı alanlarımıza davet ediyoruz” dedi.