DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
27°C
Ankara
27°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Alucra Belediyesi esnafa ateş ölçer dağıttı

GİRESUN’DA DÜŞÜK RİSKLİ İLÇELERDEN BİRİSİ OLAN ALUCRA’DA BELEDİYE BAŞKANI SUAT AYBAR, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLÇE ESNAFINI ZİYARET EDEREK ATEŞ ÖLÇER CİHAZI DAĞITIMINDA BULUNDU.

Alucra Belediyesi esnafa ateş ölçer dağıttı
28.01.2022
A+
A-

Giresun’da düşük riskli ilçelerden birisi olan Alucra’da Belediye Başkanı Suat Aybar, Korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe esnafını ziyaret ederek ateş ölçer cihazı dağıtımında bulundu.

Alucra Belediyesi olarak ilçede Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli bütün çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aybar, “Korona virüs salgını kapsamında ülke genelinde artan vaka sayılarıyla birlikte vatandaşımızın sağlığı ve korona virüs yayılımını yavaşlatmak ve bir nevi tedbir almak için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe esnafımıza ateş ölçer cihazı dağıtımı yaptık. Esnafımızı da korumak, bu hastalığın en belirgin özelliklerinden biri olan yüksek ateşli vakaların tespit edilmesi ve kontrol altında tutulmaması adına böyle bir çalışmaya imza attık. Her alanda herkesin elinden geldiğince bir şeyler yapması gerekir. Böylesi birlikteliklerimizle bu sürecin üzerinden gelebiliriz. İlçemizin düşük riskli grupta bulunmasından dolayı vatandaşlarımız rehavete kapılmamalı. Mutlaka maske, mesafe ve hijyen kurallarına aynı riayetle uyulması gerekmektedir” dedi.