DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Yıldırım gençlerle yönetiliyor

YILDIRIM BELEDİYESİ, İLÇEDE YAŞAYAN GENÇ NÜFUSUN İHTİYAÇLARININ DOĞRU ŞEKİLDE TESPİT EDİLMESİ İÇİN BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NDEKİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİNİN BAŞKANLARI İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ.

Yıldırım gençlerle yönetiliyor
19.12.2021
A+
A-

Yıldırım Belediyesi, ilçede yaşayan genç nüfusun ihtiyaçlarının doğru şekilde tespit edilmesi için Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki öğrenci kulüplerinin başkanları ile toplantı düzenledi.

Yıldırım Belediyesi, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği gençlik buluşmasında Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki 56 kulüp başkanı ile bir araya geldi. Programda söz alan bilim, kültür-sanat ve spor toplulukları başkanları Yıldırım Belediyesi’nden beklentilerini dile getirirken, ilçeye dair fikirlerini ve projelerini paylaştı. Yıldırım’ı ortak akılla yönettiklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Yıldırım Belediyesi olarak gençlik çalışmalarımıza gençlerimizin rehberlik etmesini çok önemsiyoruz. Bu yüzden sık sık gençlerimizle bir araya gelip, onların fikirlerini ve önerilerini dinliyoruz. Gençlerimiz bize de enerji veriyor. Bugün ekip arkadaşlarımız, Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki öğrenci kulüplerinin başkanları ile bir araya gelerek belediyemizin gençlik çalışmaları hakkında gençlerimizi bilgilendirdi ve onların beklentilerini ve taleplerini dinleyerek notlarını aldı. Gençlerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda birlikte aldığımız kararlarla yeni projelerin temellerini atacağız. Gençlerimizle buluşmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Yıldırım’ı gençlerimizle birlikte yönetiyoruz” ifadelerini kullandı.