DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Rektör Ataç, desteklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN, CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET ATAÇ İLE REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. KIVANÇ GÜNHAN’I MAKAMINDA KONUK ETTİ. ZİYARETTE KONUŞAN REKTÖR ATAÇ VE ÖĞRENCİLERE SAĞLADIĞI DESTEKLERDEN ÖTÜRÜ BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİ. BAŞKAN ERGÜN DE, “ORADA OKUYAN ÇOCUKLARIN HEPSİ BİZİM EVLADIMIZ, BİZİM ÇOCUKLARIMIZ. BİZ DÜN ONLARIN YANINDA OLDUK, BUGÜN DE OLUYORUZ, YARIN DA OLACAĞIZ İNŞALLAH” DEDİ.

Rektör Ataç, desteklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti
25.01.2022
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan’ı makamında konuk etti. Ziyarette konuşan Rektör Ataç ve öğrencilere sağladığı desteklerden ötürü Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Ergün de, “Orada okuyan çocukların hepsi bizim evladımız, bizim çocuklarımız. Biz dün onların yanında olduk, bugün de oluyoruz, yarın da olacağız inşallah” dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. 2022 yılının sağlık getirmesi temennisinde bulunan Rektör Ataç, “Hem üniversitemiz hem şahsım hem de öğrencilerimiz adına teşekkür etmek istiyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana şehrimizde okuyan bütün öğrencilerimizin sorunlarıyla birebir ilgilendi, dertlerimizi dinledi ve bunların çözümü noktasında elinden gelen bütün çabayı sarf etti. Bunların en önemlisi de kampüsümüze ulaşım noktasında sorun yaşayan çocuklarımızın bu sorunlarının giderilmesi için tahsis ettiği elektrikli araçlar. Kampüsün ulaşımına sağladığı destekler ve hastanemizin çevre düzenlemesine sağladığı katkılar bizim üniversite adına başkanımıza teşekkür etmemizi gerektiren en önemli meselelerdi. Bu ziyaret ayrıca 2022 yılı için sağlıklı bir yıl temennisi. Üniversite olarak şehirle beraber bütünleşmemizde gerçekten önemli bir yüz bizim için Büyükşehir Belediye Başkanlığı. Hem miniklerimizle hem miniklerimizle hem Milli Eğitimimizle hem belediyemizle birlikte birçok organizasyonlar yapıyoruz. Bunların en büyüğü de inşallah baharda gerçekleştireceğimiz bilim şenliği olacak. Sağladığı tüm destekler için tekrardan teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Orada okuyan çocukların hepsi bizim evladımız, bizim çocuklarımız. Bu ülkenin geleceği. Biz dün onların yanında olduk, bugün de oluyoruz, yarın da olacağız inşallah. Elimizden gelen her türlü desteği de her zaman vereceğimizi herkes biliyor” diye konuştu.