DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Özhaseki:”Ajanslara milyonlarca dolar, bolca da havada yalanlar uçuşuyor

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ, ANKARA’DA DÜZENLENEN ‘TAM SANA GÖRE’ GENÇLİK FESTİVALİNDE BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ.

Özhaseki:”Ajanslara milyonlarca dolar, bolca da havada yalanlar uçuşuyor
17.11.2021
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ankara’da düzenlenen ‘Tam sana göre’ gençlik festivalinde Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Özhaseki, “Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın gençlere yönelik spor, eğitim ve kültür sanat yatırımları ve birçok alanda gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak çalışmalarından dolayı başkanımı güvenilir bahis siteleri tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Ankara’da ilk defa yapılan müthiş bir festivaldeyiz. Bunu da AK Partili belediyelerin gençlik festivali olarak nitelendirdik. Bir taraftan gençliğimize sahip çıkıp onların eğitilmesi, doğru alanlarda keyifli işler yapmaya sağlayacak ortamlar; bir taraftan da haliyle AK Parti olarak yaptığımız faaliyetleri de göstermek istiyoruz. Burada 150 kadar belediyemiz stant açtılar. Her birisi birbirinden başarılı işler yapıyorlar. Zaten belediyecilik AK Partinin işi. Hiç kimse buna bir şey söyleyemez. Çünkü başka partilerin yaptıklarını görüyoruz. Ankara’da İstanbul’da bile algıdan başka bir şey yok. Ajanslara milyonlarca dolar veriyorlar. Bolca da havada yalanlar uçuşuyor. Yaptıkları bir tek eser de görmüyoruz. Ama baştan başlayın sona kadar gidin AK Partili belediyelere her tarafları faaliyet ve hizmet dolu. O yüzden de arkadaşlarımızla iftihar ediyoruz. Başkanımızı tebrik ediyoruz” dedi.