DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Özdemir: “2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz”

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ORHAN KIRCALI, HAVZA’DA ZİYARET EDEREK BİR DİZİ ZİYARET VE İNCELEMELER GERÇEKLEŞTİRDİ. MİLLETVEKİLİ ORHAN KIRCALI’NIN PROGRAMI HAVZA ÖĞRETMENEVİ’NDE DÜZENLENEN PROGRAM İLE BAŞLADI. BURADAKİ PROGRAMDA ORHAN KIRCALI, HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR, AK PARTİ HAVZA İLÇE BAŞKANI KADİR KAYAN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, KADIN VE GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Özdemir: “2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz”
12.08.2021
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza olarak 2023 hedeflerine ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza’da ziyaret ederek bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi. Milletvekili Orhan Kırcalı’nın programı Havza Öğretmenevi’nde düzenlenen program ile başladı. Buradaki programda Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “Havza olarak 2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Orhan Kırcalı, “Biz güçlü bir ülkeyiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere güçlü Türkiye için çalışmaktayız” diye konuştu.

Kırcalı, Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Havza Buğday Pazarı’nı ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Havza Buğday Pazarı Derneği Başkanı Sencer Gedik’in eşlik ettiği ziyarette Kırcalı, Havza’nın tarımsal anlamda bölgede söz sahibi bir ilçe olduğunu ifade etti.

Kırcalı, Özdemir ve beraberindekiler Havza programı kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret ettiler.