DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Yağmurlu
19°C

Öğrencilere yüzde 50 indirim

BELEDİYEDEN İKAMETGAHINI EMET’E TAŞIYAN ÖĞRENCİLERE HAMAM VE FİTNES SALONUNDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Öğrencilere yüzde 50 indirim
02.11.2021
A+
A-

Belediye Meclisi’nin, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgahını Emet’e taşımaları durumunda, belediyeye ait hamam ve fitnes salonundan yüzde 50 indirim yapılmasına ilişkin karar aldığı bildirildi.

İlçede her alanda eğitim gören öğrencilerin belediyeye ait işletmelerden daha etkin yararlanabilmeleri adına bu kararın alındığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ”Belediyemizce işletilen hamamlar yanı sıra, fitnes salonumuzdan da öğrencilerimiz yüzde 50 indirimden faydalanacaklar. Alınan bu karar ilçemiz üniversitesinde eğitim gören öğrencilerimiz içinde ikametgahlarını ilçemize taşımaları durumunda geçerli olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatlarında bir nebze olsun yerel yönetim olarak bizlerinde desteği olması adına bu karar alınmıştır. Oy birliği ile alınan karar için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Meclisi ayrıca, Gülten Dayıoğlu caddesinin isminin Gülten-Cevdet Dayıoğlu olarak değiştirilmesi, alt yapı çalışmaları için İller Bankasından kredi kullanım ve ihale süreci için Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’a yetki verilmesi konularını da görüşerek karara bağladı.