DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Muhtarlardan Bağlar Belediyesine övgü ve destek

DİYARBAKIR AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYESİ, 2021 YILINDA İLÇE MERKEZİNDE 37 KİLOMETREYE 57 BİN TON ASFALTLAMA HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRDİ. KIRSALDA İSE BİR YIL İÇERİSİNDE 65 KİLOMETREYİ BULAN YENİ YOLLARA MUHTARLARDAN ÇALIŞMALARA DESTEK VE ÖVGÜ GELDİ.

Muhtarlardan Bağlar Belediyesine övgü ve destek
16.12.2021
A+
A-

Diyarbakır AK Partili Bağlar Belediyesi, 2021 yılında ilçe merkezinde 37 kilometreye 57 bin ton asfaltlama hizmeti gerçekleştirdi. Kırsalda ise bir yıl içerisinde 65 kilometreyi bulan yeni yollara muhtarlardan çalışmalara destek ve övgü geldi.

Bağlar Belediyesi, 2021 yılı içerisinde merkez ve kırsalda hizmetler gerçekleştirerek ilçenin çehresini değiştirmeye devam etti. 36 Mahalle ve 92 mezradan oluşan 128 kırsal yerleşim yerine 65 kilometre yeni yol kazandırarak ulaşım sorunu çözdü. Menfez, köprü ve beton boru çalışmalarıyla da geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntılar ortadan kaldırıldı. İlçe merkezinde ise 12 mahallede 37 kilometreye karşılık gelen 57 bin ton asfaltlama çalışması yapılarak yollar elverişli hale getirilirken, parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarıyla da yaşam alanları güzelleştirildi.

Merkez ve kırsal mahalle muhtarları, yapılan hizmetler ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun uyguladığı gönül ve sosyal belediyeciliği değerlendirdi. Yunus Emre Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Taşar, hizmetle ilgili tüm taleplerin zaman kaybedilmeden yerine getirilmesinin belediyeye ve başkana karşı güven oluşturduğunu ifade etti.

Kırsalda tek kadın muhtar olan Ağaçgeçidi Mahalle muhtarı Songül Doğan ise Bağlar Belediyesi, mahallelerinde ciddi hizmetler yaptığını, vatandaşın en önemli sorunu olan yol sorunlarının çözüldüğünü ifade etti. Gömmetaş Mahalle Muhtarı İsmet Demirkol’da, Bağlar Belediyesi’nin devlet kurumlarında klasik hale gelen bürokratik engel ve işlemleri ortadan kaldırarak herkesin rahatlıkla hizmet alabileceği bir anlayışı hakim kıldığını kaydetti.