DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Milletvekili Tutdere, Özhaseki’nin açıklamalarını eleştirdi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ VE CHP ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ABDURRAHMAN TUTDERE, ÖNCEKİ GÜN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’YLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ’Yİ ELEŞTİRDİ.

Milletvekili Tutdere, Özhaseki’nin açıklamalarını eleştirdi
26.08.2021
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Adıyaman’daki açıklamalarını eleştirerek, açıklamalarda bulunan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Özhaseki’nin Adıyaman’da, Adıyaman’ı konuşmadığını vurguladı.

Tutdere, “AK Partili Özhaseki’nin Adıyaman’daki yoksullukla ve yarım kalan kamu yatırımlarıyla ilgili ne diyeceğini hepimiz çok merak ediyorduk. Ancak açıklamalarına baktığımızda Adıyaman’la ilgili bir tek kelime söylemedi. Klasik siyasetini sürdürdü. Geldiniz Adıyaman’dan Adana, İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerimizin çalışkan belediye başkanlarını eleştirdiniz. Başka hiçbir şey söylemediniz. Gönül isterdi ki Adıyaman’da Adıyaman’a ilişkin bir şey söyleseydiniz. Gönül isterdi ki Adıyaman’ın gençlerine, çiftçisine ilişkin, ilde kepenk kapatma aşamasına gelmiş esnafına ilişkin bir şey söyleseydiniz. Adıyaman’da hayat pahalılığıyla, zamlarla boğuşan, artı evine ekmek götüremeyecek duruma gelen yurttaşlarımıza ilişkin bir şey söyleseydiniz. Onların derdine deva olacak bir şey söyleseydiniz. Ama hiçbir şey söylemediniz. Klasik siyasetinizi sürdürdünüz. Özhaseki burada genel başkanımıza ilişkin de çok yalan söylüyor demiş. Herhalde Özhaseki bu yorumuyla kendi genel başkanını tarif etti. Çünkü AK Parti genel başkanının bütün konuşmalarına açıklamalarına, özellikle Adıyaman’a ilişkin vaatlerine baktığımızda verdikleri sözleri yerine getirmediklerini görüyoruz. Herhalde bu sözüyle kendilerini tarif etmişlerdir” diye konuştu.