DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Yağmurlu
18°C

Kahramankazan’ın 2022 bütçesi Büyükşehir Meclisi’nde onaylandı

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ, BÜTÇELERİNİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ ETTİ.

Kahramankazan’ın 2022 bütçesi Büyükşehir Meclisi’nde onaylandı
18.11.2021
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi, Kahramankazan Belediye Meclisi’nin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde de oy birliğiyle kabul edildi. Belediyelerinde borçlanma ya da kredi kullanımına gitmeden üretim odaklı bir anlayış ortaya koyduklarını ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bütçelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kahramankazan Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin son toplantısında görüşüldü. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, mali bütçe tasarısı maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile mecliste onaylanan Kahramankazan Belediyesi’nin 2022 mali yılı bütçesi 160 milyon TL olarak belirlendi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bütçenin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından teşekkür konuşması yapmak üzere meclis kürsüsüne çıktı. 2022 yılı bütçelerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Oğuz, bütçenin hazırlanmasında emeği geçen belediye bürokratları ile Kahramankazan ve Büyükşehir belediyeleri meclis üyelerine gösterdikleri güven ve samimiyet için teşekkür etti. Belediyelerinde özel müteşebbis gibi hareket ederek üretim odaklı bir anlayış ortaya koyduklarını belirten Oğuz, bu doğrultuda Türkiye’de ilk kez bir belediye tarafından internet servis sağlayıcılığı hizmeti veren KazanBelNet şirketini kurduklarını anlattı. Bu şirketin şimdilik 2 bin 500 aboneye ulaştığını anlatan Oğuz, önümüzdeki süreçte önce Ankara’ya daha sonra ise Türkiye’ye açılmasını hedeflediklerini kaydetti. Oğuz ayrıca belediyelerinin kendi betonunu üretmesi için KazanBelBeton şirketini kurduklarını ve bu şirketin piyasa değerinin şu anda 15 milyon TL olduğunu söyledi. Oğuz, belediyelerinin borçlanma ve kredi kullanımına gitmeden bu yatırımları gerçekleştirdiğinin altını çizdi.