DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Kahramankazan Belediyesi’nden ilkokula kütüphane, zeka oyunları ve yaşam beceri atölyesi

EĞİTİM VE ÖĞRETİME VERDİĞİ DESTEKLERLE DİKKATİ ÇEKEN KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ, BU ALANDAKİ YATIRIMLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ. BELEDİYE TARAFINDAN İLÇEDEKİ BİR İLKOKULA, DESTANIN MİRASLARI KÜTÜPHANESİ, ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ VE YAŞAM BECERİ ATÖLYESİ KAZANDIRILDI.

Kahramankazan Belediyesi’nden ilkokula kütüphane, zeka oyunları ve yaşam beceri atölyesi
14.01.2022
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, bir ilkokula Destanın Mirasları Kütüphanesi, zeka oyunları atölyesi ve yaşam beceri atölyesi kazandırdı.

Kahramankazan Belediyesi tarafından İbrahim Bitik İlkokulu’na yapılan Destanın Mirasları Kütüphanesi, zeka oyunları atölyesi ve yaşam beceri atölyesinin açılışı törenle gerçekleştirildi. Törene Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kaymakam Abdullah Selim Parlar, ilçe protokolü, şehit aileleri ve gaziler ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı. İlkokula kazandırılan Destanın Mirasları Kütüphanesi’nde 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin sembolü haline gelen Kahramankazan’da ve tüm Türkiye’de o gece yaşananlara ilişkin kitapların da aralarında bulunduğu Türk ve dünya klasiklerinden oluşan çok sayıda eser yer alıyor. Kütüphane ve atölyeler sayesinde öğrenciler hem zihin dünyalarını hem de kişisel gelişimlerini zenginleştirirken, aynı zamanda yaşam becerilerini geliştirme fırsatı bulacak.

“Her zaman yanınızdayız”

Öğretmen olan Başkan Oğuz, atölyeler ve kütüphane ile öğrencilerin tarih, bilim ve kişisel gelişimi yaşayarak öğreneceklerini belirterek, “Okullarımızın ihtiyaçlarını yakından bilen birisi olarak her zaman eğitim camiamızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için belediye olarak tüm okullarımıza ve öğrencilerimize tüm alanlarda destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Okul Müdürü İbrahim Divanoğlu ise, “Okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında her zaman yanımızda olan Başkanımız Serhat Oğuz’a ve belediyemize kütüphane ve atölyelerin açılmasına sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.