DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
18°C
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pazar Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Isparta’da maddi durumu iyi olmayan vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılanıyor

ISPARTA’DA MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN VATANDAŞLARIN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Isparta’da maddi durumu iyi olmayan vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılanıyor
21.11.2021
A+
A-

Isparta Belediyesi, Gıda ve Giyim Bank vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıttığı alışveriş kartıyla aylık yardımlarına devam ediyor.

Ailedeki kişi sayısına göre aylık limitli üç tip alışveriş kartına sahip olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, belediyenin Gıda ve Giyim Bank’ından temel gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gıda ve Giyim Bank’ı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yetkililere ürünlerin son kullanma tarihlerinin devamlı kontrol edilmesi talimatını veren Başkan Başdeğirmen, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız vermiş olduğumuz kartlarla her ay buradan alışveriş yapabiliyorlar. Vatandaşlarımız her türlü gıda ihtiyaçlarını ve giyim ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Giyim bölümümüzde de kullanılmamış sıfır ürünler bulunuyor. İhtiyaç sahiplerimiz kendisinin ya da aile bireylerinin giyim konusundaki ihtiyaçlarını da alabiliyor. Burası bizim önemli yerlerimiz, Allah devletimize zeval vermesin” dedi.