DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Hayrabolu’da muhtarlar toplantısı

HAYRABOLU KAYMAKAMI MEHMET SÜLÜN BAŞKANLIĞINDA, İLGİLİ KURUM YETKİLİLERİ VE KIRSAL MAHALLE MUHTARLARININ KATILIMIYLA “MUHTARLAR TOPLANTISI” YAPILDI.

Hayrabolu’da muhtarlar toplantısı
12.10.2021
A+
A-

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Kaymakam Mehmet Sülün başkanlığında, ilgili kurum yetkilileri ve kırsal mahalle muhtarlarının katılımıyla “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı.

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı da Kaymakam Mehmet Sülün ve Belediye Başkanı Osman İnan, mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinledi. Kaymakam Mehmet Sülün burada yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımızla her ay yaptığımız toplantılarda, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sunulabilmesi amacıyla mahallelerimizdeki ihtiyaç ve sorunların ilk ağızdan dile getirilerek gereği yapılmak üzere hazır bulunan kurum amirlerine iletilmektedir. Devletin temsilcisi olan muhtarlarımız bu konularda üzerlerine düşen vazifeleri mahallelerinde sorumluluk bilinciyle yerine getireceklerdir” dedi.

Başkan İnan ise, belediye olarak mahallerdeki sorunların çözümü noktasında titizlikle çalıştıklarını ifade etti.