DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
24°C

Ereğli Belediyesi hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇE BELEDİYESİ, HİZMET NOKTASINDA 2022 YILINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI. ACIPINAR VE ÇAKMAK MAHALLELERİNDE MAHALLE KONAĞI TEMEL ATMA TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİRKEN YOL ÇALIŞMALARI DA ARALIKSIZ DEVAM ETTİ. BU KAPSAMDA BARBAROS, AŞAĞIGÖNDELEN, BEYÖREN, BULGURLUK, AZİZİYE MAHALLELERİNDE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ereğli Belediyesi hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor
12.01.2022
A+
A-

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, 2022 yılı itibariyle Acıpınar ve Çakmak mahallelerinde mahalle konağı temel atma törenlerinin yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Göreve başladığımız günden bu yana bir fazla hizmet etme, bir fazla soruna çözüm üretme noktasında Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmeye devam ediyoruz. Yol bakım ve onarım, asfalt, kilitli parke taşı hizmetlerimiz inşallah devam edecek, bunun yanında Mahalle Konağı ihtiyacı olan muhtelif mahallelerimiz var, bu ihtiyacı da Allah’ın izniyle gidereceğiz. Besmeleyi Acıpınar Mahalle Konağı ile attık daha sonrasında da Çakmak Mahalle Konağı’nın temel atma törenini hep birlikte gerçekleştirdik. Ereğli’mizde hangi mahallemizin belediye hizmetleri açısından neye ihtiyacı varsa karşılanacak. Bizimle birlikte bu hizmetlerin temelini atan ve bizlere her zaman destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir bir hizmetlerimize devam edeceğiz. Geleceğe yönelik kalıcı hizmetlerle Ereğli’de huzuru inşa etmeye kararlıyız. Bu doğrultuda üretime, istihdama ve eğitime yönelik hizmetlerle, fiziki, sosyal ve kültürel hizmetlerle, üretken belediyecilik anlayışımızla inşallah huzur şehri Ereğli’yi gelecek nesillerimize miras bırakacağız” şeklinde konuştu.