DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Derince Belediyesi, TÜBİTAK MARTEK ile protokol imzaladı

DERİNCE BELEDİYESİ İLE TÜBİTAK MARTEK ARASINDA PROJELER VE TEKNOLOJİ TRANSFERİ FAALİYETLERİ İLE İLGİLİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Derince Belediyesi, TÜBİTAK MARTEK ile protokol imzaladı
21.09.2021
A+
A-

Derince Belediyesi ile TÜBİTAK MARTEK arasında projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kurumsal çalışmalar kapsamında TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ile Teknoloji Transfer Ofis Yöneticisi Deniz Yayla’yı ziyaret ederek, belediye bünyesindeki çalışmaları paylaştı. Görüşmelerin ardından iki kurum arasında yapılan anlaşma, imzaya dönüştü. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de gerçekleşen görüşmede karşılıklı olarak imzalar atıldı.

Başkan Aygün ile TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ve TTO Yöneticisi Deniz Yayla arasında yapılan görüşmede iki kurum arasındaki projeler ve teknoloji transferi faaliyetleri ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.