DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Köse, Mansur Yavaş’ı Altın Safran festivaline davet etti

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET EDEN SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE, 16-18 EYLÜL TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN22. ULUSLARARASI ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ.

Başkan Köse, Mansur Yavaş’ı Altın Safran festivaline davet etti
08.09.2021
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 16-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan22. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne davet etti.

Ziyarette Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi Berkay Gökçınar ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır da yer aldı.

Safranbolu Belediyesi’nin çalışmalarını mutlulukla takip ettiklerini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Elif Başkanımın gerek rutin belediye hizmetleri gerekse sosyal ve şeffaf belediyecilik anlamında gerçekleştirdiği çalışmalar bizleri de gururlandırıyor. Safranbolu’ya kadın eli hele hele mimar bir kadının elinin değdiği belli oluyor. Başkanımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Ben nazik ziyaretleri ve davetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, Başkan Mansur Yavaş’ın kendilerine övgü dolu sözlerinden kabulünden dolayı teşekkür ederek, “Değerli Başkanımız tüm ülkede çok sevildiği gibi Safranbolu’da da aynı şekilde seviliyor. Biz kendilerini ilçemizde görmekten, misafir etmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişinin bulunduğu ziyarette Başkan Köse, Yavaş’a festival davetiyesi ve ilçeye özgü hediyeler takdim etti.