DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Başkan Kılıç: “Bafra’mızın tüm güzelliklerini Türkiye’ye gösteriyoruz”

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ’NDE AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLEN “TAM BANA GÖRE FESTİVALİ”NE KATILAN BAFRA BELEDİYESİ, FESTİVALİN EN ÇOK İLGİ GÖREN STANTLARINDAN BİRİ OLDU. BAFRA BELEDİYESİ, İLÇEYİ TANITMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYOR. AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BAŞKENT ANKARA’DA DÜZENLENEN “YEREL YÖNETİMLER GENÇLİK FESTİVALİ”NDE STANT AÇAN BAFRA BELEDİYESİ, ZİYARETÇİLERİNE İLÇEYİ HER AÇIDAN TANITMANIN YANINDA, İLÇEYE HAS LEZZETLERİ DE İKRAM EDİYOR.

Başkan Kılıç: “Bafra’mızın tüm güzelliklerini Türkiye’ye gösteriyoruz”
17.11.2021
A+
A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara’da yapılan “Tam Bana Göre Festivali”nde Bafra’nın tüm güzelliklerini Türkiye’nin her tarafından gelen misafirlere göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde açılışı gerçekleştirilen “Tam Bana Göre Festivali”ne katılan Bafra Belediyesi, festivalin en çok ilgi gören stantlarından biri oldu. Bafra Belediyesi, ilçeyi tanıtmak için her fırsatı değerlendiriyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Ankara’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde stant açan Bafra Belediyesi, ziyaretçilerine ilçeyi her açıdan tanıtmanın yanında, ilçeye has lezzetleri de ikram ediyor.

Türkiye’nin her bölgesinden 40 merkez belediye, 105 ilçe belediyesinin katıldığı ve yüz binlerce gencin bir araya geldiği festivalde ziyaretçilere, kurulan Bafra Belediyesi standında Bafra pidesi, Bafra nokulu ve kaymaklı lokumu ikramının yanında Bafra’nın doğal ve tarihi güzellikleri ile Bafra Belediyesi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği etkinlikler hakkında da bilgi veriliyor.

“Öznesi gençlik olan her türlü organizasyonun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’mızda düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile başlayan gençlik festivaline biz de Bafra Belediyesi olarak katılıyoruz. Burada Türkiye’nin dört bir tarafından birçok genç kardeşimiz festival sayesinde hem eğlenecek, hem bilgi ve kültür paylaşımında bulunacak. Türkiye çapında yaklaşık 150 belediyenin stantları kurulmuş durumda. Biz de Bafra’mızın tüm güzelliklerini burada Türkiye’nin her tarafından gelen misafirlerimize gösterme gayesi içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.